U lepoglavskom parku mnogi uživali uz Gecija i Vragolovicha te Dorijana Varovića

Objavljeno: 11.08.2012. 09:58

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Foto: lepoglava.net

Koncertni dio ovogodišnjeg Festivala mladih otvorio je blues. Da, dobri stari blues kojeg Lepoglava voli, a koji se uvijek oduži zaista dobrom svirkom.Iako prostor parka, onako velik i za razliku od Kluba mladih nekako egzotičniji, nije možda najbolja kulisa za blues koji je po defaultu klupska svirka, dvjestotinjak zaljubljenika u blues uživalo je na ugodnom ljetnom povjetarcu naširoko se smjestivši po parku.

Večer je otvorio naš mladi sugrađan Dorijan Varović izvevši brojne blues klasike koje je povremeno pojačao nekim rock evergreenima čime je odlično pripremio publiku za pravu blues svirku. Upravo su tu svirku ponudili "porinovac" Ivan Vragolovich i njegov sekundant Jura Geci.

Svoje drugo gostovanje u Lepoglavi dečki su začinili brojnim autorskim stvarima i nekim blues klasicima u vlastitom aranžmanu. Svirka je dokazala zašto je Vragolovich dobio Porina za najbolji blues album. Ukoliko će kvaliteta izvedbe i dobra posjećenost biti i na ostalim koncertnim večerima, ovo bi mogao biti najbolji Festival do sad...

Komentari