U subotu koncert Irme Dragičević, Maje Strupar i Malih slavuja

Objavljeno: 12.06.2014. 07:46

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Irma Dragičević, Mateja Strupar i prijatelji iz Glazbene radionice pjevanja "Mali slavuji" u subotu će, 14. lipnja održati koncert.

Koncert počinje u 19 sati na Kazališnom trgu.

Irma Dragičević je u glazbenoj školi učila je pjevanje kod prof. Blanke Tkalčić. Nastupala je na brojnim festivalima kao što su Prvi pljesak, Oro-nota, Dalmacija pjeva i Sv. Jana gdje je osvojila i brojne nagrade. Nastupala je u mjuziklu "Josip i kričave boje njegovih snova" te gostovala na raznim događajima. Ove godine završila je srednju školu i maturirala te se sprema za akademiju gdje bi voljela upisati solo pjevanje.

Matea Strupar najveću je ljubav pronašla u glazbi, pa uz pjevanje u zboru počinje učiti svirati bubnjeve kod gospodina Franjkovića u Društvu naša djeca. Na njegov prijedlog uključuje se u glazbenu radionicu Mali slavuji kod tete Zdenke, gdje već 7 godina aktivno sudjeluje u raznim nastupima, priredbama i natjecanjima. Zbog svega naučenog izabrana je uz još tri djevojke od kojih su dvije također iz glazbene radionice, kao predstavnica Varaždina u glazbenom šou "Pjevaj moju pjesmu". Maturirala je u Graditeljskoj školi u Čakovcu kao Dizajner unutrašnje arhitekture i ponosno može reći da je svojim pjevanjem popratila većinu svečanosti koje su se održavale u toj školi te pjesmom ispratila četiri generacije maturanata. Danas kada mora izabrati gdje će krenuti na fakultet, da li u Rijeku na brodogradnju ili u Maribor na arhitekturu, može sa sigurnošću reći, da gdje god krene nastavit će pjevati jer to je ono što ju čini onim što jest.

U slučaju kiše koncert će biti u podrumskoj sceni Zvonimir Rogoz.

Komentari