Varaždin u svibnju domaćin natjecanja pjevačkih zborova djece i mladeži

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 02.04.2014. 17:39

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Ovogodišnje državno natjecanje pjevačkih zborova djece i mladeži bit će održano u Varaždinu 7. i 8.svibnja 2014. godine. Organizatori natjecanja su Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Agencija za odgoj i obrazovanje, Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Varaždinska županija i Grad Varaždin.

Na državnom natjecanju u Varaždinu ove će godine nastupiti pjevački zborovi osnovnih i srednjih škola i ostali  pjevački zborovi djece i mladeži Republike Hrvatske u različitim kategorijama.

Kategorije su slijedeće: A-dječji zbor mlađeg uzrasta osnovnih škola, A2-dječji zbor mlađeg uzrasta kulturno umjetničkih društava, B– troglasni dječji zbor, B2– amaterski troglasni dječji zbor, C–troglasni zbor srednjih škola djevojački i muški, C2 -amaterski troglasni zbor, djevojački i muški, D– troglasni mješoviti zbor srednjih škola, D2– amaterski troglasni mješoviti zbor, E– četveroglasni mješoviti zbor srednjih škola i E2 – amaterski četveroglasni mješoviti zbor.

Prijavnica za sudjelovanje i Tablica za unos podataka nalaze se na web stranici Agencije za odgoj i obrazovanje, a ispunjene ih treba poslati elektroničkom poštom zaključno do 25. travnja 2014. na e-mail adrese [email protected] i [email protected]

Komentari