Varaždinski bend Vlasta Popić praši na „Tam Tam festivalu“

Objavljeno: 31.07.2012. 15:21

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: haber.ba

Tam Tam festival naziv je prvog alter rock festivala u Sućurju na Hvaru, koji će se održati u petak, 3. kolovoza, od 21 sat na mjesnom igralištu. Organizatori, sućuranska glazbena skupina Zelena Tea, pozvali su bendove prijatelje iz regije kako bi to mjesto na istočnom rtu otoka dobilo ljeti i nešto više od ribarskih večeri.

Na pozornici, koja će biti postavljena na dva TAM-ova kamiona, nastupaju kultni borski Goribor i Stuttgart Online iz Beograda, varaždinski Vlasta Popić, te splitski Discopath.  Nakon besplatnog koncerta, posjetitelje će do duboko u noć zabavljati Juri Paik, jedan od najboljih dalmatinskih DJ-eva, i sam Sućuranin porijeklom.

- Festival je dobio naziv Tam Tam jer se ti tamići uvijek vežu za koncerte u Sućurju. Kad god se nastupa, bile to ribarske večeri ili koncerti, pozornica se uvijek načini na takva dva kamiončića, pa smo to iskoristili i za ime festivala. Svi bendovi koji nastupaju i inače ljeti navraćaju u Sućuraj, pa smo ih morali "zloupotrijebit". Cilj nam je privući što više ljudi svih dobnih skupina na ovu manifestaciju i festival proširiti - kazao je Juraj Vujnović iz organizacije Tam Tam festivala za Slobodnu Dalmaciju.

U budućnosti Tam-Tamovci planiraju se povezati s pločanskim festivalom "Sedam jezera", koji je imao uspjelo izdanje s vrhunskim izvođačima iz regije.

Komentari