Varaždinsko "rokersko srce" nastupa za poplavljena područja Hrvatske

Objavljeno: 19.06.2014. 12:27

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija - Andrej Švoger

U srijedu, 25. lipnja, na Dan državnosti, s početkom u 20:00 sati na Trgu Miljenka Stančića u Varaždinu održat će se veliki humanitarni koncert pod nazivom "Varaždinsko rokersko srce za poplavljenu Hrvatsku".

Riječ je o koncertu u organizaciji Zaklade solidarnosti Grada Varaždina i country & western grupe Double Stop iz Varaždina, čije je održavanje prošlog tjedna odgođeno zbog vremenskih neprilika.

>> Nepovoljna vremenska prognoza otkazuje humanitarni rock-koncert

Uz band Double Stop nastupit će i bandovi "Valentino Šmaguc & Prijatelji", "Cool Band", "Miris Čempresa" i "Bad Mushrooms", a glazbeni koordinator je Damir Barabaš. U programu sudjeluju i poznati varaždinski književnici Denis Peričić i Ines Hrain Ludošan.

Cjelokupni prihod od ulaznica namijenjen je stradalnicima poplavljenih područja Hrvatske. Ulaznice se od petka mogu kupiti u caffe barovima na Stančićevom trgu (Mea Culpa, Sermage i Soho bar), te prije samog početka koncerta na štandovima Zaklade Solidarnosti Grada Varaždina.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane građane, a osobito ljubitelje rock i country glazbe, da u što većem broju sudjeluju i uživaju lijepoj glazbeno - humanitarnoj večeri.

Komentari