Večeras prvi od dva humanitarna rock koncerta na Kazališnom trgu

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 02.06.2014. 15:59

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: KUV

Zaklada solidarnosti Grada Varaždina, Hrvatska udruga glazbenika Varaždin, Koncertni ured Varaždin i Klupska scena Rogoz danas organiziraju prvi dvodnevni veliki humanitarni koncert "VŽ rockeri i prijatelji za pomoć stradalima u poplavama".

Koncert će se održati u ponedjeljak, 2. lipnja i utorak, 3. lipnja na Kazališnom trgu (kod fontane) u Varaždinu (Rogoz, HNK Varaždin, A. Cesarca 1), s početkom u 21:30 sati.

Čak 12 bandova iz Hrvatske, Mađarske, Velike Britanije i SAD-a udružit će se kako bi pomogli stanovništvu poplavljenih područja. U ponedjeljak nastupaju The Last Vegas iz SAD-a, Shock Hazard iz Velike Britanije, Dirty Slipers iz Mađarske te tri hrvatska banda - The Evokers, Scarred For Life i Viša Sila. Dan kasnije, u isto vrijeme i na istome mjestu, svirat će hrvatski bandovi Kashmir, Sagan, Groove On, Jamit, Drone Hunter i Acoustic Youngsters.

Koncert se održava u sklopu programa provođenja aktivnosti Zaklade solidarnosti za prikupljanje pomoći za poplavljena područja Republike Hrvatske i šire regije, prema zaključku gradonačelnika grada Varaždina.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti na blagajni HNK Varaždin, štandu Zaklade solidarnosti na Franjevačkom trgu te prije koncerta na štandu Zaklade na Kazališnom trgu.

Komentari