VIDEO: David Guetta doživotno bez vozačke dozvole

Objavljeno: 02.09.2011. 16:32

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: blogspot.com

Jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-a naglašavao je da nije ljubitelj skupocjenih automobila, ali voli brzu vožnju i to ga očito ne brine. Kod francuske policije skupio je velik broj kazni za prebrzu vožnju te je zbog toga  "zaradio" doživotnu zabranu upravljanja automobilom, piše automanija.

Francuska policija dokazala je kako su svi jednaki pred zakonom pa čak i ako se radi o jednom od najpoznatijih svjetskih DJ-eva. David Guetta je u Francuskoj nekoliko puta uhvaćen u prekoračenju dopuštene brzine, te mu je vozačka dozvola doživotno oduzeta. Njemu to navodno i nije neki preveliki problem, te je rekao kako nije tip osobe koja ima punu garažu skupocjenih automobila koje sad neće moći voziti.

Što god on trenutačno mislio o tome, vrijeme će pokazati da mu to i nije bio najpametniji potez, jer će ubuduće i za odlazak do dućana morati imati vozača. Tko zna, možda mu se francuske vlasti jednom smiluju i vrate mu vozačku dozvolu. A ako ne, prizore poput onog u priloženom video spotu više nikad nećemo vidjeti u stvarnosti.

izvor: automanija.com

Komentari