VIDEO: Juraj Galina i Igor Delač "opekli" se na prošlogodišnju Miss Univers Hrvatske

Objavljeno: 20.12.2015. 12:57

Zadnja izmjena: 17.02.2016. 12:45

Sve popularniji pjevač zabavne glazbe Juraj Galina objavio je spot za pjesmu „Ne vjeruj vinu“, snimljenu u duetu s Igorom Delačem, u kojem se pojavljuje i prošlogodišnja Miss Univers Hrvatske, prelijepa Ivana Mišura.

Riječ je o obradi 90-ih godina vrlo popularne pjesme u našem kraju, poznatog hitmejkera Željka Pavičića, a koju je prvi otpjevao Mladen Kos. Dva muškarca, čašica razgovora i ljubavni brodolom, neprolazni su motivi.

Suradnja između Galine i Delača, Zagorja i Slavonije, kako kaže Galina, rodila se nakon njihovog zajedničkog nastupa na MEF-u, a ovo mu je ujedno već peti singl za novi studijski album na kojem intenzivno radi.

- Vrlo smo zadovoljni našom suradnjom, među nama se rodilo i jedno lijepo prijateljstvo, te se nadamo da će pjesma pronaći put do publike koja voli zabavnu glazbu – kažu pjevači, a njihov potencijalni hit već je osvojio njihovu gošću Ivanu.

- Moram priznati da sam na setu non-stop pjevala s njima, a koliko sam primjetila i svi gosti prekrasnog restorana Barrel u Soblincu – rekla nam je Ivana, u spotu zadužena za uzrok ljubavnog brodoloma, te oduševljena zabavnom atmosferom prilikom snimanja.

Spot pogledajte ovdje:

Komentari