VIDEO: TOP 10 najklikanijih glazbenih uradaka na YouTubeu u Hrvatskoj

Objavljeno: 11.12.2015. 18:01

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

Foto: screenshot/youtube

Najpopularniji video servis YouTube već je rezimirao godinu na izmaku i u svom klasičnom YouTube Rewind osvrtu izbacio najgledanije video snimke korisnika iz Hrvatske.

Što su Hrvati gledali i slušali? Donosimo vam 10 najpopularnijih glazbenih video sadržaja na YouTubeu u 2015, barem ako se pita korisnike iz Hrvatske. Prvo mjesto uvjerljivo drži Jelena Rozga sa službenim spotom za pjesmu ‘Kraljica’ koji je pogledalo 9.449.044 ljudi! Odmah iza nje, drugo mjesto zauzela je Lana Jurčević s pjesmom ‘Ludo ljeto’ sa 6.726.564 pregleda.

Hrvati očito više ljube domaću glazbu jer je neki strani izvođač po broju pregleda zauzeo tek treće mjesto - radi se o reperu Wiz Khalifa sa spotom za pjesmu ‘See You Again’ ft. Charlie Puth. Četvrto mjesto drži Major Lazer & DJ Snake i ‘Lean On’ (feat. MØ), a peto britanska pjevačica Ellie Goulding s pjesmom ‘Love Me Like You Do’.

Među top deset najgledanijih YouTube videa u Hrvatskoj od domaćih se izvođača još našla Severina, Luka Nižetić i Nina Badrić s nastupom na hrvatskoj inačici TV showa The Voice.

Top 10 najpopularnijih glazbenih YouTube videa u Hrvatskoj:

1. Jelena Rozga - ‘Kraljica’

2. Lana Jurčević - ‘Ludo ljeto’

3. Wiz Khalifa - ‘See You Again’ ft. Charlie Puth

4. Major Lazer & DJ Snake - ‘Lean On’ (feat. MØ)

5. Ellie Goulding - ‘Love Me Like You Do’

6. Severina - ‘Calimero’

7. Adele - ‘Hello’

8. Maroon 5 - ‘Sugar’

9. Luka Nižetić - ‘Amsterdam’

10. Nina - ‘Wicked Game’ (The Voice, 1. sezona)

Izvor: jutarnji.hr

Komentari