Vikend pred nama: Muški striptiz, klapska i zabavna glazba, za svakoga ponešto...

Objavljeno: 11.12.2015. 19:18

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

Stigao je još jedan vikend u Varaždinu u kojemu će, ovog puta, svatko pronaći nešto za sebe, a u zraku se već osjeća predblagdanska atmosfera. Donosimo najzanimljivije događaje u gradu i okolici…

Petak u znaku strane glazbe

Ovog petka tako možete uživati u Red Trash partiju koji za vas priprema Barfly i Studentski zbor Geotehničkog fakulteta u Varaždinu. Kao što naziv govori, obavezno je nabaciti neku nijansu crvene boje te se prilagoditi adventskom ugođaju koji je zavladao u gradu.

Što se tiče glazbene podloge, očekuje vas glazba osamdesetih, devedesetih te nešto noviji hitovi. U petak u Sermageu počinje Mexico Party koji će se produžiti i na subotu te posjetitelje očekuje akcija 3+1 gratis s tekilom koja će, vjerujemo, dovesti do usijane atmosfere. Za nešto mirniju atmosferu možete posjetiti i Lavru, Sax te My Way.

Dame - subota je vaša noć 

Ove subote, 12.12., u Smash klubu organizira se Ladies Night i dobra zabava za, kako najavljuju organizatori, sve “žene, majke i kraljice”. Očekuju vas Mc Cromadda i DJ Crazy te od 22 sata do ponoći popust na određena pića. Dame očekuje i pravi muški striptiz: Male Erotic Show u Madnessu te happy hour također od 22 do 24 sata, dokad je i besplatan upad.

U goste stiže i Djed Mraz

Najmlađi, ali i oni malo stariji, nikako ne smiju propustiti dolazak Djeda Mraza na Kapucinski trg i klizalište. Malo kasnije u goste stiže klapa Mirakul koja će atmosferu zagrijati svojim hitovima. Nakon toga, u 20 sati, slijedi odličan bend JamIT koja će odsvirati gomilu domaćih i stranih rock uspješnica.

Kulturna i sportska zbivanja

Nastup zbora iz Postojne, koji počinje u 17 sati u velikoj dvorani Županijske palače pod ravnanjem Mirka Ferlana, organiziran je u okviru tradicionalnog godišnjeg okupljanja pripadnika slovenske nacionalne manjine i građana Varaždinske županije. U 16 sati utakmica je Koke i Osijeka, ženskih rukometnih klubova u velikoj dvorani GSD Varaždin (1. liga). Nakon toga, u 18 sati, slijedi utakmica 3. HRL 7. kolo, SŽRK Ivanec – ŽRK Koka. U 17 sati ljubitelji povijesno – kulturnih događaja mogu uživati u Adventu s Groficom Lujzom u Novom Marofu, a u 18 sati možete posjetiti promociju časopisa “Književnost” u Kultu.

Nedjelja završava festivalom na Vinici

Nedjelja je u znaku klapske i zabavne glazbe. Na Kapucinskom trgu u 11 sati možete pogledati popularne Štiglece. U 17 sati nastupa ŽVS Klapa Lucerne te, nakon njih, Klapa Kaliope. U 18 sati možete uživati nastupu Muškog vokalnog ansambla iz Biškupca. Za ljubitelje klasične glazbe, tu je tradicionalni koncert Gradskog puhačkog orkestra Hrvatskih željeznica Varaždin.

Orkestar pod ravnanjem dirigenta Darka Navoja predstaviti će se djelima slijedećih majstora: Händel, Bizet, Hart, Gershwin, Mascagni, Kalman, Wagner, Pusceddu, Strauß. Ove godine imat ćete priliku čuti i poznatu sopranisticu Blanku Tkalčić. Nedjeljni program u našem kraju završit će festivalom Kaj vu duši koji počinje u 19 sati. Bez obzira hoćete li odabrati nešto iz bogatog adventskog programa ili odmarati u toplini doma, vaš omiljeni portal želi vam vikend pun dobre zabave i odmora.

Komentari