Vikend u Varaždinu: Halloween u kafićima ili Holywin u varaždinskoj katedrali?

Objavljeno: 29.10.2015. 12:15

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Bez obzira što je danas (tek) četvrtak, petak nam je sve bliže i bliže, a samim time i vikend, i to kakav vikend. Pesimisti će reći da je nezgodno što blagdan Svih Svetih pada baš u nedjelju, no pozitivna je stvar što u tom slučaju preostaje jedan cijeli slobodan dan za liječiti mamurluk kojeg će mnogi zasigurno "zaraditi" na jednom od partya koji se ovaj vikend događaju u gradu.

Za "super zločeste"
Vikend događanja ovaj tjedan otvora Barfly u kojem se organizira, varaždinskoj i međimurskoj javnosti otprije poznat, SuperBad:Reloaded party koji garantira odličnu zabavu. Ovim se događajem otvara sezona SuperBadNight partya u Varaždinu, gdje će vam odlična DJ postava prirediti vruću ljetnu atmosferu sa Zrća koja će biti popraćena bogatim tematskim programom i animacijskim sadržajima, a narukvicu koja vam osigurava ulaz možete nabaviti kod službenih promotora. 

Ostane li vam snage...
Ako u vama ostane snage za nastavak partijanja i u subotu, pred vama je teška odluka na koji party otići. Znate i sami da je Halloween pred vratima, što znači čitav niz nezaboravnih partija u gradu. Malo smo istraživali i saznali da vas u subotu u Barflyu zabavlja ekipa iz Prvog Aprila, u Madnessu dečki iz TS Lajk, a u Smashu varaždinci iz Gloria benda. Ako ste više za DJ glazbu, „navrnite“ u Rock Art gdje će vas zabavljati DJ Žac ili pak u Aquamarin na koju Južnjačku utjehu.

Totalno drukčiji od drugih
Za one koji se protive održavanju Halloweena, Varaždinska biskupija organizira drugi po redu Holywin, molitveno – slavljeničko bdijenje na kojemu će sudjelovati župni zbor nakon čega slijedi slijedi sveta misa uz prigodnu katehezu varaždinskog povjerenika za mlade, vlč. Tihomira Koseca. Na ovo su slavlje pozvani svi koji u blagdan Svih Svetih žele dočekati u nešto mirnijoj atmosferi.

Kino i kokice
Ako vam se ipak ne tulumari ovaj vikend jer ste se zaželjeli mirnog vikenda sa obitelji, preporučamo Festival bundeva koji se u subotu organizira u Lumini centru i traje čitav dan, pa navratite i dobro se zabavite sa svojim mališanima. Usput (ukoliko još niste) možete osigurati svoju kino ulaznicu za nadolazeće filmske spektakle poput najnovijeg nastavka u serijalu o poznatom agentu James Bondu koji je u samo dva dana prikazivanja u Velikoj Britaniji zaradio više od 15 milijuna eura. Od filmova preporučamo komediju Pripravnik u kojoj su glavne uloge odigrale poznate hollywoodske zvijezde poput Roberta de Nira i Anne Hathaway, ili ako vas više zanima taj „đir“, znastveno – fantastičnu akciju Ridleya Scotta – Marsovac.

Zabavnih događaja ovaj vikend, dakle, ne nedostaje, a na vama je samo odaberete kojemu ćete nazočiti. S obzirom na široku ponudu, vjerujemo da nećete pogriješiti a već nas u ponedjeljak možete izvjestiti kako je bilo. Mi vam do onda, kao i uvijek, želimo ugodnu zabavu, dobar provod na partiju , da u miru blagdan Svih Svetih provedete s obitelji i najmilijima te da dobro napunite baterije za novi radni tjedan koji dolazi (pre)brzo...

 

Komentari