ne propustite

Lumini slavi 10. rođendan, ovo će se događati

Subota, 13. travnja idealna je za uživanje u hip-hop i R&B hitovima koji vladaju radijskim eterima...
Objavljeno: 22.03.2024. 08:40

Zadnja izmjena: 22.03.2024. 08:52

Foto: Instagram (Miach)

Jedno od omiljenih šoping destinacija Varaždinki i Varaždinci uskoro slavi svoj već 10. rođendan, a tim povodom pripremaju veliko iznenađenje za sve posjetitelje.

Riječ je o, naravno, Lumini centru, a rođendansko slavlje počinje 13. Travnja, a trajat će punih deset dana. Prvi dan obilježit će besplatni koncert zvijezda domaće hip-hop i pop/r&b generacije Grše i Miach ispred Lumini centra.

Grše je nedavno održao svoj koncert karijere – napunio je Dom sportova u Zagrebu. Svoju popularnog stekao je hitovima poput 'Mamba', 'Sip' i 'Mamma Mia'. U suradnji s Miach napravio je singl 'Fantazija' koji je već tjednima na vrhu najslušanije pjesama na digitalnim streaming servisima. Ona se proslavila hit-singlom 'NLO' koji je izašao u sklopu njegov prvog EP-a 'Između nas'. Njezin prvi veliki solo koncert održao se u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Subota, 13. travnja idealna je za uživanje u hip-hop i R&B hitovima koji vladaju radijskim eterima. Koncert je najavljen za 19:00h, a ovo je samo jedno od velikih iznenađenja koje Lumini priprema povodom 10. rođendana!

Komentari