Zombiji se sele u mnogoljudnu Indiju

Objavljeno: 21.09.2011. 19:02

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: mensxp.com

Bollywood se okrenuo zombijima, pa možemo očekivati rasplesane zombije na velikim svadbama i zombije na Goi, piše filmski.

Zombiji stalno žele pokoriti filmski svijet (i pojesti mozgove), pa sada napadaju i najmnogoljudniju svjestku demokraciju -Indiju! Bolivudski filmaši odlučili su kopirati holivudske hitove u stilu Zombielanda, pa sada i oni rade tzv. 'rom-zom-com' filmove - romantične zombi komedije.

Sljedeće godine u kinima će se pojaviti (navodno prvi) indijski film o zombijima, Shaadi of the Dead (Vjenčanje mrtvih) koji prati invaziju zombija koji napadaju svadbu u Punjabiju. Osim toga, za publiku će se boriti i 'Go Goa Gone' u kojem se grupa tinejdžera mora boriti s napadom zombija na popularno turističko odredište - Gou.

1970-ih i 1980-ih u Indiji je snimljeno dosta trash horora u režiji braće Ramsay, a onda je trend horora zamro. Sada opet oživljava zanimanje za stravu i užas, a produkcijski uvjeti i specijalni efekti su puno bolji nego prije. Scenarist 'Vjenčanja mrtvih', Siddharth Jain, najavljuje film koji će biti lud, romantičan, smiješan, nasilan i superkul, a još ćemo vidjeti hoće li zombiji zapjevati i zaplesati usred filma.

izvor: filmski.net

Komentari