3.HNL: Podravina i Ivančica na domaćem terenu žele pobjede

Objavljeno: 02.11.2012. 10:36

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Foto: eVarazdin

Predstavnike Varaždinske županije u 3. HNL Sjever, Podravinu i Ivančicu u subotu očekuju nova ligaška iskušenja. Podravina u 12. kolu dočekuje posljednjeplasiranu momčad lige, Križevce, dok Ivančanima u 14 sati na noge dolazi Bjelovar...

Nogometaši Podravine u proteklom su kolu svladali Podravac u Virju 3:2 i tako nastavili pobjednički niz od četiri kola bez izgubljena boda. Slavlje su nogometašima iz Ludbrega donijeli Valjak, koji je dva puta zatresao mrežu Podravca te Bublić koji je dodao jedan pogodak.

- Utakmica u Virju bila je dosta oštra, no mi smo igrali napadački što se isplatilo. Zabio sam dva pogotka, no oni su plod zalaganja cijele momčadi. Protiv Križevaca želimo nastaviti pobjeđivati, a ništa osim tri boda ne dolazi u pitanje - rekao je Nikola Valjak koji je u dosadašnjem tijeku prvenstva čak 13 puta tresao mreže protivnika.

I dok su Ludbreženi u 11. kolu slavili, Ivančani su doživjeli šesti prvenstveni poraz, ovaj put od Međimurja. Jedini pogodak za Ivančane bio je djelo Pađena koji je smanjio na 2:1, no vodeća momčad 3. HNL Sjever nije Ivančici dopustila priključak, već je na kraju slavila 4:1. U 12. kolu nogometaši Damira Friščića igraju kod kuće, gdje su gotovo nepobjedivi pa i protiv Bjelovara žele puni plijen.

- Protiv Međimurja samo se držali dobro do 15 minute drugog poluvremena i bili ravnopravni, no od tada smo se raspali pa je Međimurje zasluženo slavilo. U idućem kolu protiv Bjelovara želimo pobjedu, a da bi slavili moramo se čvrsto postaviti od početka te ih napasti - zaključio je napadač Ivančice, Dominik Božak.

Komentari