Moj prvi Microsoft certifikat: U ponedjeljak predavanje na FOI-u

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 01.11.2012. 17:51

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

U svijetu IT stručnjaka, IT certifikat je isprava koja ukazuje na znanja i vještine koje posjedujete. Spomenuti se certifikati postižu polaganjem ispita u nekom od ovlaštenih ispitnih centara, a prema autorizacijama od proizvođača softvera, hardverske opreme ili nekog drugog standardizacijskog tijela ili organizacije.

Algebra je, u suradnji sa Microsoft Hrvatska, pokrenula akciju „Moj prvi Microsoft certifikat“.

Cilj spomenute akcije jest popularizacija IT karijera i vrijednosti IT certifikata, a u sklopu iste 333 'najboljih' kandidata dobit će priliku položiti jedan od ponuđenih MTA (Microsoft Technology Specialist) ispita.

MTA je novi Microsoftov certifikat za IT stručnjake – početnike koji verificira osnovno poznavanje IT područja za studente koji žele graditi karijeru u IT području. Idealan je početak puta prema programu Microsoft  cer tifikacije. MTA verificira razumijevanje osnovnih građevnih elemenata IT-ja.

Želite li steći prvi Microsoft certifikat besplatno, prijavite se na ovu akciju i polažite pred-ispit online. 333 kandidata s najboljim rezultatom u najmanjem broju pokušaja osvaja priliku za polaganje službenog MTA ispita u Algebra ispitnim centrima u Osijeku, Varaždinu, Zagrebu, Rijeci i Splitu. Prijave na predtestiranje biti će moguće od 05. studenog 2012.

Službeni početak akcije „Moj prvi Microsoft certifikat“ počinje događanjem „Dan IT karijera“ sa sljedećim sadržajem:

Vrijednost IT certifikata

Što to znači biti IT stručnjak?

Kako steći prvi Microsoft certifikat?

Varaždin - Fakultet organizacije i informatike, ponedjeljak 05.11. u dvorani D7 od 16:00 h

Predavanje se može pratiti i online u  terminu 8.11.2012. od 18:00 – 20:00 preko sljedećeg linka.

Detaljni kriterij odabira najboljih kandidata pročitajte ovdje.

Mogućnost polaganja probnih ispita zatvara se 25.11. u 23:59 

Polaganje službenog MTA ispita održat će se u Varaždinu na adresi Ivana Kukuljevića 7 u terminu 8-15 sati. Ispit je na engleskom jeziku, a trajat će 45 minuta.

Više informacija  na telefonu 01/ 2332 861 i/ili e-mail [email protected]

 

Komentari