Ana Katana nova je predsjednica ludbreških laburista

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 16.03.2012. 16:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: 057info.hr

U Ludbregu je u srijedu  14.ožujka  održana Izvanredna izborna skupština  Ogranka Hrvatskih Laburista – Stranke rada.  Za novu predsjednicu Ogranka izabrana je Ana Katana, za tajnicu Ljuba Horvat, a u Izvršni odbor izabrani su Marija Dodlek, Dejan Happ i Igor Modrić.

Hrvatski laburisti dobili su u Ludbregu veliki kredit građana na održanim parlamentarnim izborimo osvojivši 8,25 posto glasova. Svjesni su da im se takav rezultat dogodio jer nisu bili dovoljno aktivni.

Stoga su  ludbreški  Laburisti odlučili da se moraju aktivno uključiti u politička i društvena zbivanja u svome gradu jer uz Canjger plac, Kestenijadu i Cinkuš adventski- radost darivanja, Ludbreg mora postati grad poleta, razvitka i budućnosti.

Očekuju da će im se u skoroj budućnosti pridružiti još mnogo članova jer žele da građani prepoznaju  laburiste kao jedinstvenu priliku da naprave promjenu na bolje i da se i njihov glas čuje.

Na lokalnoj razini zalagat će se da u jedinicama lokalne samouprave odlučuju građani, a ne politička elita.

Svojim djelovanjem, Hrvatski laburisti - Stranka rada posebnu pozornost posvetit će zaštiti prava radnika, nezaposlenih i umirovljenika.

Politika, kažu oni,  više ne smije biti samo sukob interesnih skupina i stranaka, nego konačno mora postaviti zajedničke interese i biti podrška gospodarstvu.

Komentari