Članovi Savate kluba Omega-Gym na brojnim natjecanjima

Objavljeno: 28.11.2011. 18:38

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

U Francuskom gradu Illikirchu održano je finale prvenstva Svijeta u savate boksu u teškoj kategoriji. Hrvatski reprezentativac Agron Preteni tijesno je izgubio na bodove od domaćeg borca, a u uvodnom dijelu nastupila je Varaždinka, te članica Savate kluba Omega-Gym iz Kneginca Marina Horvat...

Protivnica Horvatovoj u kategoriji do 60 kilograma bila je Sabrina Gaudin iz Francuske, a od početka Marina je krenula odlučno i bez kalkulacija. U svakoj rundi je dominirala, te je zasluženo pobijedila jednoglasnom odlukom sudaca.

Isto tako članica Kneginečkog savate kluba Valentina Balažinec je sa kick-boxing reprezentacijom u Dublinu gdje se od 23. do 26. studenog održava drugi dio seniorskog Wako svjetskog prvenstva u kick-boxingu u disciplinama semi contact i full-contact.

Valentina nastupa do 52kg u disciplini full-contact, a u četvrtfinalu  je zaustavljena od Monike Markovske iz Velike Britanije.

Već sljedećeg vikenda Predrag Šimunec napada svijetsku titulu u savateu. Meč će se održati u Nancyu, a protivnik mu je Ozkan Kurkyr iz Francuske.

Također 4. prosinca u Sesvetskom Kraljevcu je kup Hrvatske za seniorke i kadetkinje, gdje će također nastupati članice Kneginečkog savate kluba.

Komentari