Članovi Udruge gluhih i nagluhih primili ECDL diplome

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 23.01.2014. 19:05

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Nikola Puclin, Ivan Torlak, Valentino Loborec, Mario Šimegi i Vlatka Oštrek, članovi Udruge gluhih i nagluhih Grada Varaždina i Varaždinske županije na prigodnoj su svečanosti održanoj u prostorijama Udruge, primili diplome za ECDL specijaliste, dok je potvrda o sudjelovanju uručena Ivanu Podbojcu.

Edukacija je trajala tri mjeseca, a provedena je u sklopu trogodišnjeg programa "Jednake mogućnosti za gluhe i nagluhe osobe – do posla kroz nova znanja i nove tehnologije", u suradnji sa Hrvatskim savezom gluhih i nagluhih, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje i otvorenim učilištem Algebra.

Podjeli diploma su uz predstavnike Udruge Friščića i  Musliu, prisustvovali i pročelnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ispostave Varaždin Jasenka Hutinski sa svojim suradnicama Senkom Horvat i Višnjom Ivanković te prevoditeljica Zlata Bahun.

Bila je to prilika, da se uz podjelu diploma, porazgovara i o problematici zapošljavanja gluhih i nagluhih osoba, ali i ostalim temama vezanim uz problematiku osoba s invaliditetom.

Komentari