Druženje mladih u nedjelju na vrhu Ivančice

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 27.08.2013. 09:48

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Zlatarska udruga mladih i Savjet mladih Grada Ivanca organiziraju zabavno-edukativni susret  na vrhu planine Ivanščice u nedjelju, 1. rujna s početkom u 10 sati, a u sklopu projekta "Ivanščica za bolje sutra".

Zlatarska udruga mladih, Savjet mladih Grada Ivanca, te gradovi Zlatar i Ivanec partneri su na projektu koji financira Europska Unija preko programa "Mladi na djelu", a njegov cilj je potaknuti suradnju ovih gradova preko projekata udruga, institucija i drugih organizacija koje djeluju na tom području, a posebno preko projekata koji su povezani s razvojem sadržaja na planini Ivanščici.

Na druženju će, između ostalog, biti predstavljeno rješenje kojim se navedena suradnja planira konkretnije potaknuti, a to je osnivanje zajedničkog fonda "Ivanščica" te pravila po kojima će on funkcionirati, pri čemu fond predstavlja financijski izvor kojim se planiraju sufinancirati zajednički projekti udruga, institucija i organizacija koje će prijaviti svoje projektne prijedloge na raspisani natječaj.

Održat će se i natjecanje u seoskim sportovima.

Druženje će predstavom obogatiti glumačka skupina "Komedijaši" iz Stažnjevca te pjesmom glazbena skupina iz Zlatara. Tokom druženja štimung će držati DJ Pentek puštajući domaće i strane evergreene.

Također, podijelit će se 300 porcija hrane te 300 bezalkoholnih pića.

Organiziran je i prijevoz besplatnim busom. Za bus se može prijaviti do srijede u 12 sati. Autobus će krenuti u 8 sati iz Belca (kod Pošte), u 8:15 iz Zlatara (kod crkve) i u 8:50 iz Ivanca (ispred gradske vijećnice). Povratak će biti u 18h.

Komentari