DVD Donji Kneginec osvojio 15. mjesto na Državnom prvenstvu

Objavljeno: 08.10.2012. 00:09

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Foto: DVD Donji Kneginec

Na 6. Državnom natjecanju vatrogasaca Republike Hrvatske, koje se odvijalo u Zadru na stadionu „Višnjik“. Ukupno je bilo 246 natjecateljskih desetina koje su se natjecale u 6 kategorija.

DVD Donji Kneginec natjecao se u najjačoj kategoriji, muškoj A. Kneginečki vatrogasci zauzeli su odlično 15. mjesto od ukupno 64 desetine u njihovoj kategoriji.

- Višegodišnji trud i odricanje isplatilo, te da smo ostvarili svoj zacrtani cilj. Odlazak na državno natjecanje izboriti smo preko općinskog i županijskog natjecanja. Na natjecanju izvode se dvije 'suhe' vježbe i trči se štafeta 8 x 50 m, s preprekama. Pripreme su trajale cijelu godinu i uz mnogo truda uspjeli smo učiniti nešto povijesno  za naše malo vatrogasno Društvo - kazao nam je Denis Pofuk, tajnik DVD-a Donji Kneginec.

Kneginečki vatrogasci inače redovito nastupaju na natjecanjima diljem županije, s kojih i vrlo često donose pehare u svoje Društvo. Posebno se zahvaljuju i svim sponzorima koji su prepoznali potencijal ekipe i podržali ih na ovom velikom natjecanju.

Komentari