Elkom kup Ivanec: Poznata četiri sudionika četvrtfinala

Objavljeno: 08.01.2012. 12:00

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:12

Foto: Pjer Jagetić

Na Elkom kupu u Ivancu u subotu je odigrano šest zanimljivih susreta. Prvo su se odigrale dvije utakmice repasaža da bi kasnije publika mogla uživati u četiri utakmice osmine finala. Prolaz dalje izborile su ekipe : PP Ivanec, Elkom SL-Servis, Kolobit i Šprortska udruga građana Donja Šemnica...

S dvije utakmice repasaža započeo je drugi krug natjecanja na Elkom kupu Ivanec 2012, a  obje su završene bez većih "drama".  Nastavak natjecanja sa sigurnih 6-2 osigurali su Caffe bar Stara pošta & Caffe bar Borsalino iz Zlatara i Crvena ruža iz Bednje.

Policijska postaja Ivanec je u vrlo dobroj utakmici tek u drugom poluvremenu uspjela slomiti  čvrstu i kvalitetnu momčad MNK Novaki, završilo je 4-1 za "Policajce".

U drugoj utakmici osmine finala Elkom SL-Servis je golovima Bistrovića i Kuštera s desetak metara već u prvom dijelu nagovijestio pobjedu.  Pobjedu je potvrdio Kolačko pogotkom u predzadnjoj minuti.

U utakmici za prolaz među osam najboljih između Kolobita i HEW-a bolja je bila ekipa Kolobita. HEW napadao, a Kolobit se kvalitetno branio i stalno prijetio kontrama.

Jednu takvu iskoristio je u prvom poluvremenu, a vodstvo je Kolobit povećao preko Kučka. Posavec je brzo smanjio, a u nastavku su HEW-ovci pokušali i sa šest igrača u polju, no umjesto izjednačenja u zadnjoj su minuti primili još dva pogotka i tako je momčad Kolobita, jedno od najugodnijih iznenađenja turnira, ostvarila zasluženi plasman u četvrtfinale.

Najbolji susret dana odigrali su Športska udruga građana Gornja Šemnica i PNT Croatia, dviju momčadi podjednake kvalitete, no presudno je možda bilo to što su igrači PNT Croatia na ovaj susret stigli direktno s turnira u Čakovcu. Ipak, to nimalo ne umanjuje pobjedu igrača Gornje Šemnice, koji su se opet pokazali u dobrom svjetlu i sigurno je da će se od njih vidjeti još dobrih partija.

U nedjelju je na rasporedu šest utakmica, od toga preostala četiri susreta osmine finala seniorskog dijela natjecanja i dva veteranska susreta u četvrtfinalu turnira.

Rezultati:

Subota, 7. siječnja

Repasaž:

Crvena ruža – Caffe bar Inferno         6-1 (4-0)

Marko Fruk 2, Mladen Pavić, Davor Šafranko, Milan Repinc, Marin Šafranko; Marijan Hrgar

Instalko d.o.o. – Caffe bar Stara pošta & Caffe bar Borsalino1-6 (0-2)

Matija Cindori; Jura Golub 4, Robert Kovačić, Nino Vučković


Osmina finala seniori:

MNK Novaki - PP Ivanec     1-4 (1-2)

Emil Martinčević; Kujtim Morina 2, Marko Ister, Alen Herceg (10m)

Elkom SL-Servis– Alcohol United & Aquamarin 3-0 (2-0)

Ivan Bistrović, Marko Kušter, Alen Kolačko

Kolobit – HEW    4-1 (1-0)

Dražen Lončar 2, Miroslav Kučko, Igor Vorih; Goran Posavec

Športska udruga građana Gornja Šemnica – PNT Croatia 3-1 (0-0)

Kristijan Kresonja, Marijan Kovačić, Ivica Hrvoj; Luka Bobičanec


Nedjelja, 8. siječnja

15:30 Eurotransporti Kostanjevec – GT RO-SI (1/8 seniori)

16:20 Krapina Šped – Ivančica Ris (1/4 veterani)

17:10 Auto škola Crnković & Aquamarin – MNK Žarovnica (1/8 seniori)

18:00 Kimn – Caffe bar Stara Pošta & Caffe bar Borsalino (1/8 seniori)

18:50 NK Ivančica– I.P.A. (1/4 veterani)

19:40 ASO Ponos – Crvena ruža (1/8 seniori)

Komentari