Emil Milihram ostvario najbrži rezultat na Varaždinskom maratonu

Piše: eVarazdin

Objavljeno: 08.10.2012. 09:43

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

U organizaciji  Kajak kanu kluba Varteks u nedjelju je održan 8. Varaždinski kajak kanu maraton na kojem su nastupila  51 posada iz Hrvatske i Slovenije, a ua najbrži rezultat pobrinuo se Emil Milihram koji je kajaku jednosjednu stazu preveslao za 46 minuta i 21 sekundu...

Prva mjesta osvojili su i u konkurenciji kajaka jednosjeda David Rožmarić kod juniora, Mia Fadiga  kod juniorki, Michel Ivić kod veterana te u kanu dvosjedu Elvis Sanjković i Siniša Martinčević.

Na drugo mjesto plasirali su se  u kajaku jednosjedu Antonio Hiržin kod juniora, Dušan Brkušanin kod seniora i Marko Kukec kod veterana, u kanu jednosjedu Danijel Mijatović te posade Anita i Miljenko Fadiga u konkurenciji mješovitih parova i Robert Rauš i Davor Šestanj u turističkom kanu dvosjedu.

Na trećem su mjestu natjecanje okončali u kanu dvosjedu  Filip i August Bence, Petra i Igor Krajcar u konkurenciji mješovitih parova te Tibor Malašić i Davor Posavec u turističkom kanu dvosjedu.

 Kadeti su se natjecali na stazi dužine 1,5 km na starom koritu rijeke Drave, a u kategoriji kajaka jednosjeda na drugo mjesto plasirao se Matija Fadiga i Maja Štimac kod kadetkinja, dok se u konkurenciji mlađih kadetkinja Marinela Hiržin plasirala na treće mjesto.

 

Komentari