nastupit će s čak 4 točke

FOTO Plesačice iz plesnog kluba 'Ivančica' kvalificirale se na svjetsko prvenstvo!

Objavljeno: 12.03.2018. 19:33

Zadnja izmjena: 12.03.2018. 19:49

Plesni klub 'Ivančica' sudjelovao je na natjecanju ESDU Dance Star Croatia koje se održavalo od 9. - 11. ožujka u Opatiji u Centru Gervais, pa pogledajte ove mlade i talentirane plesačice, koje će s čak 4 točke nastupiti na svjetskom prvenstvu. 

Na ovom kvalifikacijskom turniru sudjelovalo je više od 2000 plesača u 445 plesnih točaka, poput suvremenog plesa, jazza, baleta, hip hopa, a plesni klub 'Ivančica' natjecao se sa 7 koreografija i 57 plesača.

Rezultati natjecanja su sljedeći: 
1. mjesto - Jazz formacija minići: It's oh so quiet
1. mjesto - Lyrical grupa seniori: Everybody's got to learn somethime
2. mjesto - Lyrical grupa juniori: Photograph
2. mjesto - Commercial dance formacija seniori: Somebody to love
3. mjesto - Lyrical formacija djeca: Beautiful thing
4. mjesto - Jazz grupa juniroi: Habanera

Kako je ovo bio kvalifikacijski turnir za svjetsko prvenstvo ESDU Dance Star koji će se održati u Poreču od 23. - 27. svibnja, plesni klub 'Ivančica' se kvalificirao na svjetsko prvenstvo s čak 4 plesne točke od ukupno njih 7. 

Tako je kvalifikacije za prestižnu A ligu plesnog turnira osvojila seniorska lyrical grupa, dok je kvalifikacije za B ligu plesnog turnira osvojila jazz formacija minići, seniorska open grupa i lyrical formacija djeca. 

Osim u Hrvatskoj, kvalifikacijski turniri održati će se i u Južnoafričkoj Republici, Brazilu, Filipinima, Italiji, Rusiji, Austriji, Bugarskoj. 

 

Komentari