pravo veselje za naše mališane

FOTO U Marofu održan 17.Olimpijski festival dječjih vrtića na kojem je sudjelovalo 285 mališana

Objavljeno: 21.05.2018. 15:52

Zadnja izmjena: 21.05.2018. 16:09

U sportskom parku Novi Marof održan je 17.Olimpijski festival dječjih vrtića – Novi Marof , 2018. u organizaciji Zajednice športskih udruga grada Novog Marofa i Dječjeg vrtića Novi Marof.

Olimpijski festival otvorio je gradonačelnik Grada Novog Marofa Siniša Jenkač, koji je mališanima zaželio puno sportske sreće i uspjeha te ugodan boravak u Novom Marofu. Odgojiteljicama i ravnateljicama dječjih vrtića zahvalio se što potiču djecu na sportske aktivnosti koje su preduvjet zdravog i sretnog odrastanja i što podržavaju ovakva dječja natjecanja u kojima je važno sudjelovati, a ne pobijediti.  

Na olimpijskom festivalu sudjelovalo je 285 djece iz osam dječjih vrtića DV „Tratinčica“, DV „Anđeo“, DV „Potočić“, DV Leptirić“, DV „Ježić“, DV „Bambi“, DV „Radost“ i DV Novi Marof, koji su svoje sportske predispozicije iskazali u trčanju na 60 m, štafeti 4x25m, skoku u dalj, bacanju loptice i malom nogometu.

Najuzbudljivije  je bilo na nogometnim terenima gdje su pobjednice turnira u kategoriji djevojčica bile djevojčice DV „Radost “, a u kategoriji dječaka pobjednici su bili ekipa DV Novi Marof. Mališanima su zaslužene medalje podijelili Siniša Jenkač i Vladimir Vuger predsjednik Zajednice športski udruga Grada Novog Marofa.

Osim mališana natjecale su se i odgojiteljice koje su svoju spretnost i brzinu pokazale u disciplini „TAČKANJE“, a najbrže i najspretnije bile su odgojiteljice DV „Anđeo“. Za odgojiteljice su prigodne nagrade osigurali studio ljepote „Erin“, „Croatia osiguranje“, cvjećarnica „Orhideja“, Auto Ivec, Cipro d.o.o. i Vanilica j.d.o.o.

Sveukupni pobjednik 17. Olimpijskog festivala – Novi Marof  2018, bila je ekipa „SMJEŠKIĆI“ iz Dječjeg vrtića Novi Marof, a odlukom sudaca nagradu  Fair play osvojila je ekipa „JEŽIĆI “  iz Dječjeg vrtića „Ježić“.

Komentari