Grad Lepoglava kreće u izradu nove razvojne strategije

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 24.01.2014. 10:39

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Ilustracija

S istekom roka valjanosti dosadašnjeg strateškog razvojnog programa, Grad Lepoglava je pokrenuo izradu Gradske razvojne strategije, novog strateškog dokumenta koji će odrediti smjernice razvoja cjelokupnog gradskog područja do 2020. godine.

Kako bi Gradska razvojna strategija bila što kvalitetnija te kako bi njome bile obuhvaćene potrebe i interesi građana, u njenu će izradu, sudjelovanjem u radu partnerskih odbora za gospodarstvo, javni i civilni sektor, biti uključene sve zainteresirane osobe, organizacije civilnog društva, javne ustanove, tvrtke i obrti s područja grada Lepoglave.  

Partnerski će odbori s radom početi idućeg tjedna. U ponedjeljak, 27. siječnja, sastat će se Partnerski odbor za javni sektor, dan kasnije, u utorak, 28. siječnja, Partnerski odbor za civilni sektor, a u srijedu, 29. siječnja, Partnerski odbor za gospodarstvo.

Sastanci svih odbora počet će u 17 sati, a održat će se u tavanskom prostoru Doma kulture (TKIC, Hrvatskih pavlina 7) u Lepoglavi.

Želeći u rad partnerskih odbora i proces izrade Gradske razvojne strategije uključiti što više subjekata, Grad Lepoglava je na brojne adrese na gradskom području poslao pozivnice s upitnicima za prijavu projekata, programa, prijedloga i ideja.

Komentari