Izgrađen drveni most preko potoka u Lepoglavskoj Vesi

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 21.05.2015. 13:52

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Grad Lepoglava

Potok koji prolazi najvećim naseljem Lepoglavska Ves, nakon uređenja vodotoka, premošten je drvenim mostom koji građanima omogućuje prelazak potoka koji dijeli jedno od najvećih gradskih naselja...

- Istaknuo bih uređenje vodotoka na širem području Lepoglave, što radimo u dogovoru s Hrvatskim vodama. Tijekom prošle i dijelom u ovoj godini realizirali smo dvije velike investicije koje su odradile Hrvatske vode. To je uređenje potoka Sestranec i potoka Lepoglavska Ves. Nakon toga, na određenim se mjestima pojavila potreba za dodatnim sadržajima. Tako smo u Lepoglavskoj Vesi napravili most preko tamošnjeg potoka i uredili prostor oko njega – pojasnio je lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić.

A na prostoru kod izgrađenog mosta nalazi se bunar s izvorištem vode koji je također uređen.

-  Na tom će prostoru Grad Lepoglava, nakon izgradnje mosta, postaviti i klupice, tako da će se tu građani moći družiti i odmarati. U Sestrancu, uz ranije postavljene stolove i klupice, postavit ćemo i ogradu uz potok – najavio je daljnje uređenje javnih prostora na području Grada Lepoglave gradonačelnik Škvarić.

Komentari