Janžek: Protiv Splita se nećemo predati

Objavljeno: 17.03.2012. 11:51

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Vodstvo kluba postiglo je dogovore sa svim vjerovnicima pa će tako varaždinski nogometni prvoligaš odigrati subotnji suret sa Splićanima. Trener Varaždinaca Janžek vjeruje da mogu iznenaditi četvrtu momčad 1. HNL...

Ovog tjedna nije se krenulo na rješavanje suspenzija "pet do 12", već su suspenzije NK Čakovca i Milana Pavličića skinute u srijedu.

Suspenziju NK Čakovca riješila je Disiplinska komisija HNS-a koja je utvrdila da su Varaždinci podmirili sve obveze spram Čakovčana, a shodno tome suspenzija im je trajno skinuta.

S Pavličićem je postignut dogovor, a čekao se samo Drevenov pravni zastupnik Badovinac. Dogovor s odvjetnikom Badovincem postignut je u petak pa Varaždinci danas mogu odigrati prvenstvenu utakmicu protiv Splita.

Varaždinci će tako protiv Splita istrčati u 17 sati, u skoro identičnom sastavu kao i protiv Zagreba, no za momčad će konkurirati i Gordan Golik koji se vraća nakon ozljede te Denis Glavina koji je riješio „papire“.

Trener Janžek vjeruje da njegova momčad može  iznenaditi četvrtoplasiranu momčad 1. HNL i stići do prve proljetne pobjede.

- Nećemo se predati, dat ćemo svoj maksimum i probati iznenaditi Splićane- rekao je trener NK Varaždin Branko Janžek.

Mogu li Varaždinci iznenaditi Split vidjet ćemo nakon 17 sati kada počinje susret u Parku mladeži.

Komentari