Kneginčanima stižu Varkomovi ugovori, kante i računi

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 20.12.2011. 16:03

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Temeljem Odluke o povjeravanju komunalne djelatnosti održavanja čistoće u dijelu skupljanja i odvoza komunalnog otpada, koju je Općinsko vijeće Općine Gornji Kneginec donijelo 19.prosinca ove godine, Varkom d.d. pristupit će ovih dana sklapanju ugovora sa svim domaćinstvima i poslovnim subjektima sa područja općine.

Prilikom sklapanja Ugovora djelatnici Varkoma dodijeliti će svakom domaćinstvu dvije posude za otpad od 120 litara na daljnje korištenje.

Posude sa crnim poklopcem namijenjene su odlaganju neiskoristivog komunalnog otpada, dok su posude sa plavim poklopcem namijenjene za iskoristivi dio komunalnog otpada (papir, plastika, tetrapak...), a prema Naputku koji će biti dostavljen prilikom dodjele posuda, odnosno sklapanja ugovora.

Sklapanje ugovora i podjela posuda trajati će od srijede 21. do subote 31. prosinca, radnim danom u od 7 do 18 sati i subotom (po potrebi nedjeljom) od 7 do  16 sati.

Spomenute aktivnosti počet će u naselju Turčin, zatim u Donjem Knegincu i nakon toga u Gornjem Knegincu.

Iz  Varkoma umoljavaju sve buduće korisnike da u navedeno vrijeme predstavnici domaćinstava budu prisutni prilikom sklapanja ugovora i preuzimanja posuda, te da pripreme zadnji račun od Varkoma radi upisivanja šifre korisnika.

Bez predstavnika domaćinstava Varkom neće biti u mogućnosti sklopiti ugovor te predati posude na upotrebu.

Komentari