samo prirodno

Umjesto tabletama, neki se naši sugrađani radije liječe vlastitom mokraćom - biste li i vi pokušali?

Objavljeno: 27.08.2018. 19:54

Zadnja izmjena: 27.08.2018. 19:54

Poznato je da su se naši stari nekada liječili onim što su imali kod kuće ili oko kuće, a to je uglavnom bilo ljekovito bilje, i naravno rakija koju su 'gucnuli' u jutro. No, jedna metoda liječenja koju su od nekada provodili ljudi i koju nam je otkrio jedan 80-godišnjak (N. LJ.) iz Varaždina je i liječenje, ni više ni manje, nego ispijanjem vlastite mokraće.

Spomenuti starac, koji nije želio pred objektiv, liječi svoj želudac ispijanjem vlastite mokraće, što, kako kaže, nije za svakog, budući da ne može svatko podnijeti taj miris i okus, no kaže, čovjek se navikne. Njemu, potvrdio nam je, to pomaže kod čišćenja probavnog trakta.

Možda vam zvuči odvratno i nevjerojatno i u najmanju ruku besmisleno, no navodno urin, kako tvrde neki znanstvenici i liječnici, nije prljava otrovna tekućina izbačena iz tijela već je to produkt koji nastaje filtracijom krvi u bubrezima gdje se suvišna voda, soli, vitamini, minerali, enzimi, antitijela, urea, mokraćna kiselina i drugi elementi, koji u tom trenutku nisu potrebni tijelu, sakupljaju u obliku pročišćene, sterilne vodene otopine - urina.

Prema znanstvanim istraživanjima, procjenjuje se da urin sadrži u sebi tisuće biokemijskih supstanci i predstavlja ogromnu riznicu važnih hranljivih materija, enzima, hormona i prirodnih antitijela. Kada uzmemo u obzir sve ove sastojke urina, onda možda možemo i malčice lakše razumijeti i prihvatiti njegovo antibakterijsko, antivirusno, antigljivično i antikancerogeno djelovanje i odabir liječenja ovog 80-godišnjaka. 

 

Komentari