Ljetni program za djecu i mlade Gradske knjižnice Varaždin

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 07.07.2013. 20:35

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: knjiznica-vz.hr

Gradska knjižnica i čitaonica "Metel Ožegović" Varaždin, Odjel za djecu i Odjel za mlade, tijekom srpnja i kolovoza provodi različite aktivnosti za djecu i mladež.

Svakog ponedjeljka u srpnju u vremenu od 18 do 19 sati u oba odjela Gradske knjižnice Varaždin zainteresirani učenici  osnovnih i srednjih škola mogu polaziti u "Malu školu šaha". Voditelji su članovi i treneri Šahovskog društva Varaždin.

Srijedom se djeca starija od 5 godina u pratnji roditelja i učenici osnovnih škola mogu družiti u likovnim radionicama pod nazivom "Kreativko".

Radionice će se održavati srijedom od 10:30 do 11:30 sati u razdoblju od 10. srpnja do 14. kolovoza u prostorijama igraonice Odjela za djecu Gradske knjižnice "Metel Ožegović", Ulica Augusta Cesarca 10. Potrebno je predbilježiti se na telefon 042/212-769.

Tijekom srpnja i kolovoza posjetitelji knjižnice mogu pogledati izložbu likovnih radova polaznika varaždinskih dječjih vrtića "Bajka" i "Pinokio".

Radovi su nastali nakon satova priča na kojima su pročitani odlomci iz knjige "Čudnovate zgode šegrta Hlapića" Ivane Brlić Mažuranić i prikazuju kako djeca starije predškolske dobi zamišljaju taj poznati lik iz dječje literature.

Komentari