Ludbreg: Radi loše izvedene rekonstrukcije Frankopansku ulicu sada treba i sanirati

Početak radova slutio je na dobro, ali...

Objavljeno: 04.09.2015. 16:03

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: Ilustracija

Kada je u listopadu prošle godine Započela rekonstrukcija Frankopanske ulice u Ludbregu, najvažnije prometnice prema središtu sa zapadnog ulaza u grad, nikome, pa ni Županijskoj upravi za ceste nije bilo na kraj pameti da će se već obnovljena cesta opet morati sanirati...

Naime, rekonstrukcija spomenute prometnice toliko je loše izvedena da se bune svi Ludbrežani, a od svega se, prema riječima županijske vijećnice Marije Đud, ograđuje i ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić.

Infrastrukturni projekt vrijedan 6 milijuna kuna, navodno su nestručno izveli podizvođači koje je angažirao ŽUC i prometnica je između ostalog puna neravnina.

- Postupak utvrđivanja svih nedostataka na terenu je pri kraju. Na žalost, ravnost prometnice je van dozvoljene i moramo pristupiti sanaciji. Riječ je o velikom zahvatu kojeg ćemo završiti do kraja godine – pojasnio je Tomislav Osonjački, ravnatelj ŽUC-a.

Nastalu situaciju kratko je prokomentirao i varaždinski župan Predrag Štromar.

- Županijska uprava za ceste neće isplatiti nikakav novac podizvođačima sve dok ne saniraju tu katastrofu – zaključio je Štromar.

Komentari