Mještani Sv. Petra zasukali rukave i uredili nogometno igalište

Objavljeno: 11.10.2012. 14:01

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Mještani Svetog Petra Ludbreškog svoje su slobodno vrijeme za vikend iskoristili kako bi uredili prostorije nogometnog kluba i zelene površine oko objekta i na samom igralištu, doznaje Varaždinski tjednik.

Među njima bio je i Slađan Mustač, predsjednik Mjesnog odbora Sveti Petar.

- Radili smo na žbukanju objekta gdje su klupske prostorije i uređivanju zelenih površina. Inače, nogometni klub Mladost Sveti Petar tijekom ove godine uložio je značajan novac u uređenje svlačionica i okolnoga terena. U samim svlačionicama je riješeno pitanje vode i odvodnje. Završena je glavnina keramičarskih radova i unutarnjeg žbukanja. Postavljene su klupe, izrađuju se stolovi, a zadnje veće ulaganje bila je izrada nadstrešnice - rekao je S. Mustač.

Ističe kako njihovi nogometaši dosad nisu izgubili nijednu utakmicu te su zaslužili da im i mještani pomognu.

- Ovo je dokaz da su mještani i uprava kluba uspjeli postići veliki pomak, a rezultati, koje postižu nogometaši nakon reaktivacije kluba ove godine, više su nego odlični. Vidljivo je da mještani podržavaju nogometni život koji je, moglo bi se reći, za to selo, bio i ostao sastavni dio života. Svemu tome svjedoči i brojna publika koja bodri igrače - rekao je Mustač.

- U ovom selu je potrebno staviti glave skupa, a svoje taštine ostaviti po strani. Rezultati su tada neupitni - nadovezao se na Mustača Kristijan Mužic, predsjednik kluba.

Komentari