Mladi na području Ludbrega kao aktivni, informirani, društveno, politički odgovorni akteri

Objavljeno: 12.12.2014. 08:49

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Izvor: Ilustracija

U prostoru Grada Ludbrega održan je prvi sastanak partnera po projektu Mladi na području grada Ludbrega kao aktivni, informirani, društveno, politički odgovorni akteri.

Aktivnosti i tijek provedbe projekta predstavila je Mirjana Balažinec koja je voditeljica projekta.

Dogovoren je daljnji slijed implementacije aktivnosti, metodika komunikacije i određeni su zadaci nositelja i partnera u prvom mjesecu provedbe koji se odnose na dogovor oko angažiranja izvođača tematskih predavanja i radionica, termin sastanka s volonterima, određivanja liste volontera i njihovih zadataka po projektu te dogovor oko potencijalnih grafičkih rješenja, izrade evaluacijskih alata, vremenski slijed održavanja predavanja u prosincu i odgovornosti i zadataka odgovornih osoba po projektu.

Sastanku su prisustvovali zamjenica gradonačelnika Vere Jadanić, Josip Horvat, voditelj Odsjeka za proračun i financije, Josipa Grđan, voditeljica Odsjeka za poduzetništvo, turizam i razvojne projekte, predsjednik udruge Lumen Igor Dobec te provoditeljica aktivnosti po projektu Petra Međimurec.

Kako se radi o projektu koji se striktno odnosi na mlade, a svi su pozvani na sudjelovanje. Javiti se može svaka mlada osoba od 15 do 30 godina i sudjelovati u projektu na dva načina; kao sudionik i kao volonter.

Mogućnosti sudjelovanja se odnose na sudjelovanje u edukacijskim aktivnostima, radionicama te u svim aktivnostima projekta te sudjelovanje na provedbi projekta.

Ukoliko ste mlada osoba koja bi voljela naučiti nešto novo o provedbi projekata i steći dodatno iskustvo za poboljšanje položaja na tržištu rada, javite se na e-mail [email protected] / broj 042 660 094 ili na e-mail  [email protected].

Komentari