Najuspješnije viničke učenike načelnik Kostanjevac nagradio sa 700 kuna

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 29.06.2015. 19:19

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Općina Vinica

Načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac u subotu je priredio prijem za učenike koji su postigli značajne rezultate sudjelujući na brojnim natjecanjima u zemlji i inozemstvu.

Tom prilikom u prisustvu predsjednika Općinskog vijeća Marijana Mihalića te zamjenice načelnika Mirjane Jambriško, nagrade su uručene šestorici učenika - Petri Jambriško, maturantici varaždinske 1. Gimnazije koja je već 4.put sudjelovala na natjecanju mladih informatičara „All Star contest“ u SAD-u, Željki Bregović , maturantici Srednje škole Arboretum Opeka , koja je osvojila 1. mjesto na Državnom natjecanju učenika srednjih škola iz veterine, Nevenu Boltek, Gabrieli Hrženjak i Danijelu i Mihaelu Hrgar koji kao učenici Srednje glazbene škole u Varaždinu  nižu uspjehe na glazbenim natjecanjima širom Europe te Andreji Boltek, studentici 2. godine Glazbene akademije u Grazu koja sudjeluje na natjecanjima širom Europe, a  zapažene uspjehe postigla je i na natjecanju mladih flautista u Singapuru.
U prigodnom obraćanju mladima načelnik je uz čestitke i pohvale  na rezultatima naglasio kako su oni najbolji ambasadori i promotori Općina, a s obzirom da ova država ne može opstati bez mladih i školovanih ljudi koji će jednom nastaviti voditi ovu zemlju, svaka kuna uložena u njih višestruko se vraća.

Odlukom načelnika  svakom od učenika uručena je novčana nagrada u iznosu od 700 kuna. U daljnjem druženju, načelnik je učenicima poželio i nadalje mnogo uspjeha i izvrsnih rezultata uz želju da tako najprije razvesele svoje roditelje, a onda i širu zajednicu te ih pozvao da  se uključe u aktivnosti mladih na području Općine.

Čestitkama su se pridružili i predsjednik Vijeća Marijan Mihalić te zamjenica načelnika Mirjana Jambriško.

Komentari