Nove radionice tijekom veljače u varaždinskom CISOK-u

Objavljeno: 12.02.2014. 18:54

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija - Andrej Švoger

Varaždinski Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri do kraja veljače organizira nova besplatna predavanja i radionice.

Tako će se 18. veljače, od 14 do 15:30 sati, održati radionica pod nazivom "S CISOK-om do prave odluke". Radionica je namijenjena učenicima završnih razreda srednjih škola koji još uvijek nisu donijeli odluku o tome gdje će nastaviti svoje školovanje, a osim pomoći i podrške savjetnica, učenici će moći koristiti i računalni program profesionalnog usmjeravanja "Moj izbor".

Radionica "Moj plan razvoja karijere" održat će se 20. veljače, od 13 do 14:30 sati, a namijenjena je svim nazaposlenim osobama, koje će ovom prilikom moći dobiti odgovore na brojna pitanja vezana uz razvoj karijere.

Za sve građane 25. veljače, od 13 do 14:30 sati, organizira se radionica "Najčešća pitanja na razgovoru za posao", na kojoj će moći saznati kako se dobro pripremiti za razgovor za posao.

Na predavanju "Upoznajmo zanimanje: inženjeri i diplomirani inženjeri strojarstva, elektrotehnike i informatike", koje će se održati 26. veljače od 16:30 do 17:30 sati, učenici će imati priliku upoznati zanimanja inženjera i diplomiranih inženjera strojarstva, elektrotehnike i informatike na temelju iskustva osoba koje dugi niz godina u navedenim zanimanjima rade.

Učenici sedmih i osmih razreda osnovnih škola 27. veljače od 14 do 15:30 sati na radionici Neka tvoj izbor bude "Moj izbor" imaju priliku, uz pomoć računalnog programa profesionalnog usmjeravanja "Moj izbor", izvršiti samoprocjenu vlastitih profesionalnih interesa te se informirati o različitim zanimanjima. Uz pomoć stručnih savjetnica, razmotrit će uvjete upisa u željenu srednju školu te sva ostala pitanja i nedoumice vezane uz donošenje odluke o tome koju srednju školu upisati.

Prijava na aktivnosti obavlja se telefonom: 042 302 179 ili e-mailom: [email protected], a za sva ostala pitanja te najavu za individualno savjetovanje svi zainteresirani mogu se javiti na ove iste kontakte ili osobno na adresu CISOK-a: Ul. Ivana Kukuljevića 12, Varaždin. Radno vrijeme CISOK-a je od ponedjeljka do petka od 8 do 18 sati.

Komentari