Održan stolnoteniski seminar i pokazni trening u TTS Sport Centru

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 15.01.2013. 18:14

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Stručnim seminarom i pokaznim treningom je na uspješan način završena 2012. godina i program „REGIONALNI RAZVOJ“ koji je imao za cilj animaciju stolnoteniskih klubova, realizaciju regionalnih kampova, te selekciju trenera i mladih igrača koji će biti budućnost hrvatskog stolnog tenisa.

U tom cilju bivši reprezentativac i vrhunski stolnotenisač, Ronalda Ređepa organizirao je u TTS centru pokazni trening s darovitim mladim igračima iz Varaždinske županije.

TTS centar je idealan za pripreme i kampove jer posjeduje sve uvjete za vrhunski trening od unutarnjih do vanjskih terena.Vlasnici centra Tomislav Vrbnjak- fizioterapeut nogometne reprezentacije i Branko Ivanković - poznati nogometni trener, prihvatili su mogućnost organizacije stolnoteniskih regionalnih kampova, te su izrazili želju da se na taj način jednom do dva puta godišnje okupe najbolji mladi stolnotenisači koji bi kroz šestodnevne kampove uz stručno vodstvo i programe HSTS-a podigli razinu stolnoteniskog znanja mladim igračima i klupskim trenerima.

Voditelj regionalnog programa u Varaždinskoj županiji bio bi Ronald Ređep, bivši reprezentativac i igrač s bogatim stolnoteniskim iskustvom i znanjem, a danas stolnoteniski trener.

Na pokaznom treningu sudjelovali su mladi stolnotenisači iz regije, a Marko Vidaček će kao jedan od najperspektivnijih sudjelovati i na petodnevnom kampu u njemačkom gradu Jeni od 02.01.- 06.01.2013.

Treneri koji su prisustvovali treningu bili su iz klubova: STARR, Drava Žabnik, Ljubesčica, Igea Željezničar i Sudovčina.

Uz ovaj centar koji bi pokrivao Varaždinsku i Međimursku regiju intencija HSTS-a u 2013.godini je da se isto tako organiziraju uvjeti za još 4-5 centara s iskusnim trenerima koji bi povećali volumen treninga i obogatili klupske programe te na taj način sustavno podizali kvalitetu stručnog rada s mladim igračima i igračicama.

Komentari