Petra Petek i reprezentativke u Prelogu poražene od Mađarica

Objavljeno: 21.09.2012. 10:32

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

U drugom kolu kvalifikacija za nastup na EP 2013. ženska reprezentacija Hrvatske u sjajnoj atmosferi u Prelogu pred 600 gledatelja poražena je od Mađarske 0:3. U susretu protiv Mađarica nastupila je i Varaždinka Petra Petek koja je dobro namučila Szandre Pergel, no na kraju je poražena 3:2 u setovima...

Mađarice su u Prelog stigle u najjačem sastavu, a meč je otvoren susretom Lee Rakovac i Petre Lovas koji je iskusnija Mađarica riješila u svoju korist rezultatom 3:1 u setovima. U drugi bod otišao je također na stranu gošći, no Ivana Tubikanec u prvom setu pružila je snažan otpor Georgini Poti, dok je druga dva izgubila u završnici.

U trećem susretu Varaždinka Petra Petek je odigrala sjajno te je s 2:3 u setovima poražena od vrlo neugodne ljevakinje Szandre Pergel. Pergel je dobila prvi set 11:7, nakon čega Petek osvaja sljedeća dva seta vrlo uvjerljivo u svoju korist. Međutim, u posljednja dva seta Mađarica nameće svoj ritam igre s jako puno „prljavih“ lopti te dobiva susret s 3:2 u setovima.

Na klupi reprezentacije kao pomoćni trener debitirao je trener Varaždinki Saša Suhodolčan na kojeg trener reprezentacije Cegnar računa i u budućim reprezentativnim akcijama.

Komentari