Petrijanec: Održano tradicionalno vatrogasno općinsko kup natjecanje

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 23.06.2013. 11:47

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

U organizaciji Vatrogasne zajednice općine Petrijanec na sportskim terenima NK Majerje u subotu, 22. lipnja, održano je tradicionalno vatrogasno općinsko kup natjecanje.

Uz dvije dječje ekipe DVD-a Nova Ves - uzrasta od 6 do12 godina sudjelovalo je i sedam "A" takmičarskih desetina iz svih pet društava VZO Petrijanec.

Tako su domaćini natjecanja, članovi DVD-a Majerje, ugostili dvije desetine iz DVD-a Strmec Podravski i Nova Ves, te po jednu desetinua iz DVD-a Petrijanec, Majerje i Družbinec.

Natjecanje je proteklo u sportskom ozračju, a pobijedile su ekipe koje su imale više sreće i spretnosti u izvođenju vježbi.

Desetina DVD-a Nova Ves na ovom je natjecanju pokazala vrhunsku uvježbanost, te je osvojila prijelazni pehar u trajno vlasništvo.

Na regularnost natjecanja je budnim okom motrio sudački trio kojeg su činili Roman Veršić i Mladen Ščiric na čelu sa Zdravkom Kukecom. Nakon natjecanja prisutne je u ime općine i načelnika Vladimira Kurečića pozdravio Josip Bačan, predsjednik općinskog vijeća općine Petrijanec.  Bačan je ujedno podijelio priznanja, medalje i pehare najboljima, a sve natjecateljske desetine su pozdravili predsjednica VZO Nataša Šincek, te zapovjednik Krunoslav Jovan.

Učesnicima su zahvalili na odazivu te izrazili želju da ekipe koje su bile manje uspješne, to nadoknade slijedeći put. Inače, spomenuti vatrogasni kup održan je u sklopu obilježavanja dana općine Petrijanec koja je ujedno bila pokrovitelj natjecanja.

Rezultati :

Djeca 6-12 godina:
1. mjesto desetina DVD-Nova Ves 1
2. mjesto desetina DVD-Nova Ves 2

U kategoriji muških "A" desetina:
1. mjesto i prijelazni pehar osvojila je desetina DVD-a Nova Ves
2. mjesto osvojila je desetina DVD-a Družbinec
3. mjesto osvojila je desetina DVD-a Strmec Podravski 2
4. mjesto osvojila je desetina DVD-a Petrijanec
5. mjesto osvojila je desetina DVD-a Strmec Podravski 1
6. mjesto osvojila je desetina DVD-a Majerje
7. mjesto osvojila je desetina DVD-a Nova Ves 2

Komentari