Počeli radovi na uređenju prometnica na Varaždinbregu

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 19.03.2012. 14:25

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: en.db-city.com

Nastavlja se uređenje odvodnje i cesta u Općini Gornji Kneginec vezano uz projekt uređenja ulica Mozdernjak i Mostečka na Varaždinbregu, a prema najavama bit će saniran i zavoj na kojem se učestalo događaju nesreće.

U sklopu navedenih radova do sada je Općina za izgradnju kanalizacijskog kolektora Kneginec Donji (Zavrtna) - Varaždinbreg (Melinec) i odvodnju ulica Halić i Mozdernjak u duljini od 2,4 km, te uređenje navedenih prometnica i izgradnju nogostupa uz njih, utrošila 16 milijuna kuna.

Za dovršenje započetih radova, Općina Gornji Kneginec i Županijska uprava za ceste ugovorili su zajedničko financiranje radova na izgradnji nogostupa i odvodnje u ulici Mostečka na Varaždinbregu.

Radovi su započeli u ponedjeljak 19.ožujka, a vrijednost radova je preko 442 tisuće kuna, a Općina Gornji Kneginec navedene radove sufinancira sa 110.554,83 kn.

Nogostup će se izgraditi cijelom dužinom uz kuće s lijeve strane ulice, a tijekom radova sanirati će se i zavoj na kojem se učestalo događaju nesreće.

Inače, Općina Gornji Kneginec u više navrata upozoravala je Županijsku upravu za ceste i Prometnu policiju na spomenutu „crnu točku“.

Komentari