Program JAKO priprema radionice upravljanja za organizacije civilnog društva

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 05.11.2013. 18:46

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Ilustracija

Program JAKO organizira dvije dvodnevne radionice na temu strateškog planiranja i upravljanja za organizacije civilnog društva.

Cilj radionica je upoznati sudionike s načelima i alatima organizacijskog vodstva i upravljanja, konceptom organizacijskog i institucionalnog razvoja, strateškog planiranja, poboljšati njihovo razumijevanje vodstva i uloge menadžmenta. U procesu planiranja u sklopu radionica organizacije civilnog društva imat će priliku analizirati svoje organizacije, definirati strateške smjernice rada i razvoja (započeti s izradom strateškog plana organizacije) i izraditi operativne planove za provedbu aktivnosti u narednom jednogodišnjem razdoblju.

Voditelji radionice su Igor Roginek i Darko Ciglar, a radionice će se održati u sljedećim terminima:
- 1. dio - 08. i 09. studenog 2013.
- 2. dio - 29. i 30. studenog 2013.

Radionice svakog dana počinju u 9:30, a završavaju u 16:30 sati, a održavaju se u Pučkom otvorenom učilištu Varaždin, Hallerova aleja 1/II, Varaždin.

Sudjelovanje na radionicama se ne plaća, troškove radionica pokriva Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva kroz Program JAKO.
Sudjelovanje na obje radionice je obvezno (1. i 2. dio), sva četiri dana.

Broj sudionik je ograničen, a prijave će se zaprimati prema redoslijedu prijave do popunjenja mjesta. Na radionicama moraju sudjelovati najmanje dvije osobe iz iste organizacije.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem e-maila [email protected] ili putem obrasca koji se nalazi na linku ovdje najkasnije do 6. studenog. Kod prijave navesti naziv organizacije, kontakte (e-mail, tel/mob, internetska stranica), ime i prezime osoba koje će sudjelovati na edukaciji.

Napomena: Organizator pokriva troškove radionice, materijale i osvježenja. Putne troškove i ručak (predviđena pauza od sat i pol) sudionici pokrivaju sami.

Za sve dodatne informacije obratite se na gore navedeni email Programa JAKO, fax. 040/390-048 ili mobitel 098/395-714. ili www.programjako.info.

Komentari