Grad Ivanec

Razvaljene rampe na parkiralištu Rapikovec

Objavljeno: 10.08.2023. 18:22

Zadnja izmjena: 10.08.2023. 18:27

Foto: Arhiva

Grad Ivanec nedavno je ugradio dvije rampe na parkiralištu Rapikovec, na mjestima rezerviranim za Hrvatsku gorsku službu spašavanja (HGSS) i vozila hitne medicinske pomoći, no rampe su već razvaljene, izvijestili su danas iz Ivanca.

Nedavno su HGSS – Stanica Varaždin i Grad Ivanec apelirali na izletnike da na parkiralištu Rapikovec u Prigorcu ne parkiraju svoja vozila na mjestima rezerviranim za intervencijska vozila HGSS-a i hitne medicinske pomoći. 
Naime, gorska služba spašavanja često mora hitno intervenirati, pri čemu joj je otežano parkiranje vozila za intervenciju prepreka za brzo i učinkovito djelovanje.

Budući da i unatoč izrečenim policijskim kaznama i javnim apelima, dio izletnika i dalje uporno parkira svoja vozila na spomenutim mjestima, Grad Ivanec je proteklih dana nedozvoljeno parkiranje spriječio ugradnjom dviju rampi.

No, očito je da su rampe nekomu zasmetale, budući da je prilikom ophodnje gradski prometni redar ustanovio da ih je netko već silom pokušao „razvaliti“, navode iz Ivanca i mole ako netko zna tko se okomio na njih, da to javi prometnom redaru.
 

Komentari