Rekreativni turnir u odbojci na pijesku u Prelogu

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 05.06.2013. 17:04

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:31

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg  turnira u odbojci na pijesku, DG Sport Prelog zajedno s Društvom sportske rekreacije Stars, ove godine organizira  dva odbojkaška turnira.

Ovaj vikend, 8. i 9. lipnja održava se rekreativni turnir u odbojci. Uz utješne nagrade, glavna nagrada je Wild Card za turnir Pojedinačnog prvenstva Hrvatske DG Sport Open.

Zainteresirani se mogu prijaviti osobno na recepciji Hotela Panorama Prelog, na broj telefona 040/ 648-090 ili pismenom prijavom na [email protected]. Na rekreativni turnir mogu se prijaviti i ženski parovi. Za odigravanje turnira potrebna su minimalno 4 para. Prijave se zaprimaju do 8. lipnja do 9 sati.

Vikend kasnije dolaze najbolji parovi odbojke na pijesku, a turnir će se bodovati za Pojedinačno prvenstvo Hrvatske. U subotu 15. lipnja u sklopu turnira organizira se veliki Players Party.

Organizatori napominju kako igrači koji nemaju godišnju ili turističku licencu nemaju pravo nastupa na turniru, a igrači koji žele nastupiti samo na jednom turniru mogu uplatiti turističku licencu u iznosu od 50,00 kuna u Hrvatski savez odbojke na pijesku.

Komentari