Saborski zastupnici s područja Međimurja primat će građane

Objavljeno: 06.01.2012. 14:44

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:12

Foto: Međimurska županija

Župan Međimurske županije Ivan Perhoč, zamjenik župana Matija Posavec i predsjednik Skupštine Međimurske županije Petar Novački susreli su se sa zastupnicima novog saziva Hrvatskog Sabora koji imaju prebivalište na području Međimurske županije. Tema radnog sastanka bila je podrška projektima Međimurske županije, kao i suradnja na izradi zakonskih prijedloga koji se direktno tiču naše regije.

Na sastanku su bile zastupnice Sunčana Glavak, Nadica Jelaš i Dragica Zgrebec te zastupnici Dragutin Glavina i Mario Moharić, dok je zastupnik Dragutin Lesar bio spriječen.

Dogovoreno je da se županijski dužnosnici sastaju za saborskim zastupnicima svakog prvog ponedjeljka u mjesecu kako bi im prezentirali prijedloge zakona i odluka koje se direktno tiču rada Županije te međusobno razmijenili informacije.

Također, u upravnoj zgradi Županije uredit će se jedna prostorija u kojoj će zastupnici moći primati građane.

Saborski zastupnici poriučili su da će aktivnije nego dosad davati podršku inicijativama koje dolaze s područja Međimurja.

Prisustvovat će sjednicama kolegija načelnika i gradonačelnika, a bit će nazočni i prilikom posjeta ministara i veleposlanika akreditiranih u našoj zemlji.

Komentari