Sinki do petka traži maskotu i logotip, a autore nagrađuje

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 06.04.2014. 18:59

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Sinki – festival sinkronizacije koji će se prvi put održati u Varaždinu od 12. do 15. lipnja traži svoju maskotu i svoj logotip. Autoru koji će ponuditi najbolje rješenje za maskotu pripast će 2.500 kuna, a isto toliko organizatori Sinkija dat će autoru logotipa. Požurite jer natječaj je otvoren još tjedan dana, do ponoći 11. travnja.

Sinki-festival sinkronizacije jedinstven je festival u Hrvatskoj posvećen zapostavljenoj grani dramske umjetnosti – sinkronizaciji, a u Varaždinu će prvi put održati od 12. do 15. lipnja. 

Za sve se dijeli nagrada, samo za sinkronizaciju ne i vrijeme je da ispravimo tu nepravdu – rekao je idejni začetnik Sinkija glumac Robert Ugrina.

Sinki je namijenjen djeci, a upravo će oni kroz četiri dana trajanja festivala moći gledati nove i stare animirane filmove na velikom platnu i pohađati niz radionica. Varaždin  će četiri dana biti zabavno-edukativni centar s naglaskom na sinkronizaciji.

Pomoć Baltazaru

Domaćin ovog prvog Sinkija je svima omiljen profesor Baltazar koji će sve nadzirati, no potrebna mu je pomoć – maskota festivala. Taj će lik komunicirati s djecom i roditeljima tijekom festivala, ali biti i prisutan na plakatima, city lightovima, bannerima... Autoru koji će ponuditi najbolje rješenje organizatori će dati 2.500 kuna.

Festival traži i svoj logotip, a autor najboljeg logotipa također će primiti 2.500 kuna.

Osnovne odrednice festivala su kreativnost, učenje, zabava i smijeh, a sve u smjeru promoviranja sinkronizacije među svim uzrastima. Dopušteno je korištenje bilo koje boje ili kombinacije boja –stoji u tekstu natječaja.

Detalje oba natječaja  možete naći na www.sinki.hr Požurite jer natječaj je otvoren do petka, 11. travnja do ponoći.

Komentari