Nevjerovatno! Varaždinci ponovno u sudačkoj nadoknadi prosuli tri boda

Objavljeno: 17.03.2012. 19:37

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Nogometaši Varaždina ponovno su uspjeli "prosuti" nemoguće. U 90. minuti na gostovanju protiv Splita imali su vodstvo od 2:0 no uspjeli su u sudačkoj nadoknadi primiti dva gola tako da su na kraju osvojili samo bod.

Sličan "film" gledali smo i prošli tjedan protiv Zagreba. Varaždinci su tada također u 90. minuti vodili 2:1 i onda u sudačkoj nadoknadi primili dva gola i izgubili već dobivenu utakmicu.

Netko očito nije objasnio Varaždincima da se nogometna utakmica igra tako dugo dok "čovjek u crnom" ne odsvira kraj, a ne samo 90. minuta. Iako, mnogi će reći da je jako sumnjivo da se ista situacija ponavlja dva tjedna za redom.

Golovima Dominika Glavine u 57. minuti i Ivana Antoleka u 68. minuti Varaždin je na Parku mladeži u Splitu imao prednost od 2:0. Ta je prednost stajala na semaforu i u 90. minuti utakmice. A onda - "deja vu".

Duje Čop je u prvoj minuti sudačke nadoknade smanjio vodstvo, a bod Splitu donio je Vidić samo nekoliko sekundi kasnije. Varaždinci su tako i drugi tjedan za redom uspjeli izgubiti nemoguće i u Varaždin se vraćaju sa samo jednim bodom.

Komentari