Sportski direktor prvoligaša Stjepan Cvek u ostavci?

Objavljeno: 26.07.2011. 14:44

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Sportski direktor varaždinskog prvoligaša Stjepan Cvek, trenutno se nalazi u ostavci, i njegov odlazak iz kluba je pitanje dana...

Iako predsjednik Horvat zasad nije prihvatio ostavku, ona je praktički gotova stvar za Stjepana Cveka.

- Došao sam i želio pomoći klubu, koji je u teškoj situaciji, ali ne mogu, zbog situacije i okruženja. Teško se truditi, a doživljavati svaki put iznova podmetanja i klipove pod nogama - kazao nam je Cvek.

Potsjetimo Cvek se dužnosti sportskog direktora prihvatio na zimu, a smatralo se da svojim iskustvom, znanjem i autoritetom, može nešto pokrenuti nabolje u klubu. No, osim problema s financijama, vrlo brzo, veća na proljeće, krenula su razmimoilaženja i sa stručnim stožerom.

Njegovim eventualnim odlaskom, stvorit će se novi veliki "kadrovski" problem, nakon odlazaka petorice igrača i najave odlazaka najmanje petorice. Poraz od Lokomotive nije zasigurno pomogao teškoj situaciji u klubu, a europske utakmice tek su malo ublažile loše stvari koje se u klubu dešavaju.

No, istini za volju, tek Dinamo Bukurešt je prvi ozbiljniji protivnik Varaždinaca.

Klub je napustio i dugogodišnji voditelj škole nogometa Damir Jagačić, koji odlazi u Saudijsku Arabiju, gdje će biti pomoćnim Mladen Frančića. Navodno je na upražnjeno mjesto poželio sjesti Damir Lacko, ali je to za SportNet.hr demantirao klupski glasnogovornik Siniša Kalajdžija. Logično, jer trenera, u izostanku nekog stručnog tijela, primjerice stručne komisije, mora imenovati Izvršni odbor, koji se nije sastao.


Komentari