Svečano i uz bogat kulturni program proslavili Dan općine Sveti Đurđ

Objavljeno: 25.04.2014. 12:18

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Mještani općine Sveti Đurđ uz višednevni su program proslavili Đurđevo. Tim povodom slavio se i Dan općine, a na svečanoj sjednici Općinskog vijeća načelnik Josip Jany osvrnuo se na proteklo razdoblje te najavio nove projekte.

Također, iskoristio je priliku da naglasi kako je u 2013. godini ostvaren najveći proračun do sad, a posebno je zahvalio županu Predragu Štromaru te ravnatelju ŽUC-a Tomislavu Osonjačkom na dobroj suradnji.

- U planu za 2014. godinu je fini sloj asfalta u Komarnici, pješačko biciklistička staza od središta Svetog Đurđa do mosta u Obrankovcu, za što je projektna dokumentacija već napravljena, uređenje stambeno poslovne zone u Svetom Đurđu ‘’Vulinec’’, uređenje prostorija nogometnih klubova općine, uređenje kompletne općine počevši od struge pa do Hrženice. Također, želja ove općinske vlast, a i mene osobno kao načelnika, je da ova općina postane mjesto gjde će svatko željeti živjeti – rekao je načelnik Jany.

Program proslave Dana općine započeo je još prošlog ponedjeljka, a završava u subotu 26. travnja i to pokaznom vježbom Vatrogasne zajednice Sveti Đurđ - K Karlovec 2014.

U Tjedniku eVaraždin, kojeg od danas možete pronaći na više od 300 prodajnih mjesta diljem naše županije, pročitajte u kojim su sve kulturnim i zabavnim sadržajima mogli uživati mještani Svetog Đurđa te pogledajte fotografije.

 

Komentari