U hotelu Turist održana Skupština Društva građevinskih inženjera i tehničara

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 13.03.2013. 13:26

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: -

U hotelu Turist održana je Redovna godišnja Skupština Društva građevinskih inženjera i tehničara Varaždin. Skupštini je prisustvovalo više od jedne trećine članova što je na temelju Statuta Društva dovoljno za donošenje pravomoćnih odluka.

Na Skupštini su podnesena Izvješća o radu Predsjedništva, stručnog usavršavanja, blagajnika i nadzornog odbora koja su sva jednoglasno prihvaćena.

Predsjednica Mirna Amadori je u svom izvještaju o radu obavijestila članove o prisustvovanju Okruglom stolu o izmjenama i dopunama Zakona s nezakonito izgrađenim zgradama, aktivnostima Društva vezane uz HSGI, prisustvovanju članova na Saboru graditelja u Cavtatu, ekskurzijama u Austriji i Istanbulu, aktivnostima Društva u Savjetu za prostorno uređenje grada Varaždina, te o izradi i implementaciji računalnog programskog paketa kojim će biti obuhvaćene sve aktivnosti i potrebe Društva.

Tajnica Martina Cesar-Kelemen iznijela je izvještaj o cjeloživotnom obrazovanju i održavanju stručnih seminara.

Na Skupštini su također iznesene i smjernice rada Društva za naredno jednogodišnje razdoblje gdje je istaknuto cjeloživotno usavršavanje i uključivanje novih članova. Početkom lipnja Društvo predviđa posjet Hrvatskim vodama u Karlovcu i Plitvičkim jezerima. 

Na kraju Skupštine održana je kratka prezentacija Željka Volarić s temom "Stanje obnovljivih izvora energije - fotonaponski sustavi u Republici Hrvatskoj" od strane tvrtke E.P. Energija d.o.o.

Komentari