DJEČJA OLIMPIJADA

U ludbreškom DV Smjehuljica održani sportski susreti "Pozdrav vrtiću, sretno u školske klupe!"

Objavljeno: 24.06.2020. 18:04

Zadnja izmjena: 24.06.2020. 18:12

Mališani predškolarci DV Smjehuljica iz Ludbrega, zajedničkim sportskim druženjem oprostili su se od vrtićkih dana natjecanjemu u mini Olimpijadi.

Time su djelomično iako u skraćenom obliku nastavili tradiciju natjecanja Olimpijade Dječjih vrtića Varaždinske županije koja je ove godine zbog epidemije virusa odgođena.

Po sunčanom vremenu dječaci i djevojčice u vedroj i zabavnoj atmosferi natjecali su se njih 30- tak u trčanju 50 m , skok u dalji i bacanju loptice, a zlatnim medaljama okitli su se u trčanju Laura Kosec i Marko Hus, bacanju loptice Lucija Žagar i Patrik Dijanošić i skok u dalj Nikol Bačani i Vilim Barabarić.

Svi sudionici sa puno radosti primili su Medalju prijateljstva dar organizatora natjecanja Saveza športova Varaždinske županije kao i veliki pehar ,a glavni pokrovitelj Hrvatski olimpijski odbor poklonio je svakom učesniku "olimpijsku" kapu te komplet lopti vrtiću za buduće generacije. Tople riječi zahvale kao gost uputio je predstavnik NK Podravine Vito Nametnik, a srdačnu čestitku uputio je iz svog ureda i gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić.

Svakako velike pohvale za uloženi trud u razvoju i odgoju generacije pripadaju timu odgajatalja kao i poduzetnoj i neumornoj  vlasnici vrtića Gordani Trnjak Vajagić.

 

 

Komentari