U Luminiju veliki stolnoteniski turnir: Najavljen dolazak četvrtfinalista Olimpijade

Piše: evarazdin

Objavljeno: 31.07.2012. 09:01

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

U Lumini centru 18. i 19. kolovoza održat će se prvi po redu B Hyper STARR stolonoteniski turnir za profesionalce i rekreativce, a organizator najavljuje dolazak Kineza Tan Rui Wua koji je na prošloj Olimpijadi stigao do četvrtfinala...

Stolnoteniski turnir organizira trgovački lanac B Hyper u suradnji sa Stolnoteniskom udrugom STARR.

Cijeli Lumini centar čitava dva dana živjet će u znaku ping ponga, a organizatori najavljuju vrijedne nagrade osvajačima prva tri mjesta u svim kategorijama. Svim posjetiteljima i gledateljima jamči se vrhunska zabava.

Duž hodnika bit će postavljeni stolnoteniski stolovi te robot za stolni tenis, a očekuje se sudjelovanje velikog broja sportaša rekreativaca i profesionalnih stolnotenisača.

Turnir je namijenjen svim zaljubljenicima u ping pong, aktivnim igračima i gledateljima. Podršku B Hyper STARR turniru daje i Hrvatski stolnoteniski savez na čelu s predsjednikom Zlatkom Pospišem, te poznati hrvatski stolnoteniski reprezentativci Tamara Boroš, Andrej Gaćina, Borna Kovač i drugi.

Na turniru ćete moći isprobati atraktivnog ping pong robota, a očekuje se i dolazak kineskog stolnoteniskog asa Tan Rui Wua, četvrtfinalista Olimpijade 2008. godine u Pekingu.

Prijava za turnir je besplatna u svim kategorijama natjecanja: igrači/ce rekreativci/ke (najmlađi kadeti,kadeti, juniori, seniori i veterani) i igrači/ce profesionalci/ke (najmlađi kadeti,kadeti, juniori, seniori i veterani). Obvezna je jedino vlastita oprema.

Prijave se primaju do 16. kolovoza u 18,00 sati na info pultu B Hypera u Lumini centru, ili na e-mail adrese  -  za rekreativce na [email protected] , a za profesionalce na [email protected]

Komentari